Focus Eco Center

Focus Eco Center


Focus Eco Center este o organizaţie neguvernamentală de protecţia mediului care promovează principiile dezvoltării durabile.
Organizaţia noastră a fost înfiinţată în 1994 de către un grup entuziast (format din profesori, ingineri, jurişti) interesat de problemele de protecţia naturii pi protecţia mediului din oraşul Tg. Mureş.
Focus Eco Center este o organizaţie neguvernamentală de protecţia mediului care promovează principiile dezvoltării durabile. Organizaţia noastră a fost înfiinţată în 1994 de către un grup entuziast (format din profesori, ingineri, jurişti) interesat de problemele de protecţia naturii pi protecţia mediului din oraşul Tg. Mureş.

Multe dintre proiectele noastre sunt realizate în premieră în România. Printre aceste proiecte putem aminti organizarea dezbaterii publice privind PUG-ul pentru Tg. Mureş (singurul caz din România când un PUG a fost modificat semnifiativ în urma propunerilor venite de la un ONG de mediu), realizarea primului centru de Educaţie Ecologică, realizarea reabilitării unei zone umede în Transilvania (la Adrianu Mare), ralizarea reţelei de eco-tourism, etc. Modelul Agenda Verde (strategia de dezvoltare durabile al unei microregiuni) realizat de noi a fost preluat şi la nivel internaţional fiind realizate proiecte similare în Croaţia, Macedonia, Moldova.


Adresa:

str. Crinului nr. 22, Tg.Mureș, 540343, RO
Tel./Fax: 0265-262.170
rdstel.: 0365-803.631
mobil: 0744-774.897

http://www.focuseco.ro/


 llp_en
This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author,
and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
Lessons From Nature (LFN) ©2012
4
Lessons From Nature (LFN) ©2012